Vi vann en E-PL9 och en TG-tracker från Olympus!

I mitten av november gick vi ut med en fototävling tillsammans med Olympus som gick ut på att tagga sina mest inspirerande wellness-bilder/må bra-bilder på Instagram med #iamreadyxolympus. Bidragen var många men bara två hade möjlighet att vinna de fina kamerorna som låg i potten.

Det var ingen enkel sak för Olympus jury att utse två vinnare av 368 tävlingsbidrag. Men två vinnare har utsetts som vann en E-PL9 och en TG-tracker från Olympus.  

Ragna och Natalie vann fototävlingen med Olympus

I mitten av november gick vi ut med en fototävling tillsammans med kameraföretaget Olympus som gick ut på att tagga sina mest inspirerande wellness-bilder/må bra-bilder på Instagram med #iamreadyxolympus. Bidragen var många men bara två hade möjlighet att vinna de fina kamerorna som fanns i potten.
Vi är nu glada att kunna gratulera modestudenten Ragna Jonasdotter @raagna (alp-bilden) till vinst av E-PL9 och hälsokonsulten Natalie Nordén  @yourowntime (cykelbild) till en TG-tracker!

Olympus motivering: 

“Oh sunny day!” @raagna Juryns motivering: “Bilden förmedlar känslan av en härlig dag med rörelse och frisk luft , där man stannat upp för att njuta av vacker utsikt över mäktiga berg, återhämta sig och fylla på med D-vitamin. Många sinnen på en gång som stimuleras.”
Modeintresserade Ragna vann en Olympus E-PL9 som är enkel att använda och snygg att ha med sig som accessoar. Med Olympus app kan du enkelt ställa in kameran på självutlösare och överföra bilderna direkt i mobilen. Det är inte för inte som kameran har blivit mycket uppskattad hos influencers.
“Varje tramptag gör mig lycklig!” @yourowntime Olympus motivering: En fint komponerad bild som gör det lätt för betraktaren att föreställa sig känslan av ett perfekt cykelpass i härligt tempo i vackra omgivningar.”
Äventyrliga Natalie vann en Olympus TG-tracker: Den här kameran kan spela in i de tuffaste förhållandena utan extra skydd. Den är stötsäker från en höjd på 2, 1 meter, krossäker upp till 100 kg, dammsäker, köldsäker ned till -10°C och vattentät ned till 30 meter under havsnivån.

#iamreadyxolympus – de 12 mest inspirerande bilderna på Instagram

Sommarkväll 2017 @vemod
“This weekend is all about being present with my friends. No phone & social media. Time to boost my soul with some realness,”wherever you are, be all there” Namaste @pischas
“Split boarding is the best!” @instaper
“Yoga på bryggan. Livskvalitet. ” @frumagnolia
“Drömmer om sommarsmoothies” @halsafranmig
“The most memorable people in life will be the friends who loved you when you weren’t very lovable, namaste” @theamonkey_x
“Together” @photosbyjohannasweden
OCR Golden Trophy @fotografmagnus
“Sea bird kajak” @10walls
“Do the things make you happy” @simonaconconze
“Motivation och träning pratas det ju om en hel del. Hur ska jag få motivation? Hur gör du för att motivera dig till träning? Osv osv. Jag tycker absolut det är roligare att träna när jag känner mig pepp och motiverad men det är långt ifrån alla pass som känns så. Jag försöker inte tänka så mycket på motivation. Jag tänker att träning är något jag gör oavsett hur motiverad jag är. Jag är ju tillexempel inte supermotiverad på att borsta tänderna varje morgon och kväll, det är inget jag längtar efter en hel dag, det är något jag gör, för att jag ska, för att det är bra för mig. Samma sak med många saker i vardagen. Så tänker jag om träning också. Det ska göras, för det är bra för mig och jag får väldigt mycket ut av att träna några gånger varje vecka. Sen att jag tycker det oftast är väldigt kul är ju en klar bonus men idag är ett tydligt exempel på när jag kände noll motivation. Typ “jag vill inte träna, jag vill sitta i soffan”. Hela veckan har varit lite så. Jag tycker absolut det är ok att hoppa träningspass när orken inte finns eller när tiden inte räcker till men idag var det verkligen latmasken som var framme och försökte lägga sig i. Då bara gjorde jag och vips så sitter jag här i soffan med lite skönt brännande känsla i benen och en träningstimme gjord.  Summan av denna novell? Tänk inte så mycket, bara gör. Gör något litet iaf, det är bra för dig. “ @idamiik
“Höga berg & djupa dalar! Så gott för kropp och själ. Väl på toppen är det så värt allt kämpande uppför. Utsikten, känslan, lugnet, tystnaden är stunden av magi och eufori. I lööve Austria ” @yourowntime

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.