Första gången på träningsresa? 9 tips på smarta saker att packa med i resväskan

Ska du åka på träningsresa för första gången och är osäker på vad du behöver ha med dig? Då ska du läsa det här! Foto. Shutterstock

Ska du åka på träningsresa för första gången och undrar vad du behöver ha med dig, då ska du fortsätta läsa. Här är en lista 9 saker som du inte ska glömma att packa med dig! 

9 tips på smarta saker att packa med i resväskan

1.Öronproppar
Varför? För att slippa barnskrik på flyget och att försäkra en god nattsömn på hotellet. Om du delar rum med någon som snarkar kommer du tacka för det här här tipset!

2. Hörlurar
Varför? Till flyget om du vill titta på film eller om du vill lyssna på podd på promenaden. En smart grej kan vara att preppa en spellista med dina favoritlåtar, en i up-tempo och en lugnare för olika ändamål och känslotillstånd.

3. Eventuellt två par träningsskor
Varför? Om ett par skulle bli blöta/leriga på vandringen, kom ihåg att fötterna sväller i värme och att inte ha för små skor. Och Flipflops för att lufta fossingarna mellan träningspassen!

4. Bekvämt under
Varför? Se till att packa med minst en riktigt bra sport-bh (om du är kvinna) underkläder och strumpor som inte skaver. Komfort är A och O när du tränar!

5. Skavsårsplåster
Varför?
Du vet aldrig när olyckan är framme! Därför är skavsårsplåster som t.ex. Duoderm bra att ha som vana att förvara i resenecessären. Och en gasbinda om du vet med dig att du har känsliga anklar. Återhämtningsstrumpor kan också vara bra att ha.

6. Midjeväska
Varför? Midjeväska eller flipbelt är toppen för nyckelkort och kamera för joggingturer. En joggingtur har ju inte längre hänt om den inte delas i instastory … eller?

7. Löparsolglasögon
Varför? Löparglasögon eller åtminstone ett par som sitter bra på huvudet är ett måste.

8.Resorb eller annan vätskeersättning
Varför? Kan vara bra att ha med sig. Att vara i vätskebalans är jätteviktigt för välmåendet. Tänk på att fylla på med vätska och till och med salta maten lite extra i värmen.

9.Keps
Varför? Keps är jättebra som solskydd, både för håret och för värmen och det är jätteviktigt att tänka på att smörja in sig i solskyddsfaktor. Även svettband är bra att packa med om du vet med dig att du svettas mycket.

Du kanske även gillar Löparresor 2018 för alla 

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.