“Förvänta dig ett roligt och ösigt allround-pass som funkar för alla träningsnivåer”

Foto. @mevisions

Nu på onsdag 20 november klockan 08:00-09:00 tuffar vi igång vintersäsongen av Volvo Studio Bootcamp på allvar! Och den här omgången taggar vi tillsammans inför skidsäsongen.
– Förvänta dig ett roligt och ösigt allround-pass som passar alla träningsnivåer, med fokus på styrka för rumpa och ben. Nu gör vi oss redo för skidsäsongen! Peppar PT:n Caroline W Söderblom.

Den 25 oktober smög vi igång vintersäsongen innan den officiella starten på onsdag. På onsdag hoppas vi på ett ännu större taggat gäng!

Caroline W. Söderblom är PT:n och friskusen som älskar utomhusträning och som har som sitt signum att träna sina klienter utomhus. Förra året genomförde Caroline Tjejvasan (30 kilometer) och vi följde hennes förberedelser inför loppet i en artikelserie (som du hittar länkade längst ner). Artiklarna får du mer än gärna ta del av om du har planer på att åka Vasaloppet, Tjejvasan eller ett annat skidlopp!

Varför gillar du utomhusträning så mycket?

– Utomhusträning är rena hälsokuren! Och ja, så är det faktiskt. Naturen är bevisat läkande och återhämtande i sig, medan träning gör dig piggare och gladare rent generellt. Att kombinera dessa två genom att träna utomhus bör alltså vara helt optimalt!

Läs mer Fördelarna med utomhusträning (därför är det så bra!)

Vad kan vi förvänta oss av träningspasset på onsdag?
– Förvänta dig ett roligt och ösigt allround-pass med fokus på styrka för rumpa och ben. Nu gör vi oss redo för skidsäsongen!

November är en månad med varierande väderlek, vad är bra att tänka på inför onsdagens morgonträning?

– Klä dig i regn- och vindtåliga kläder. Gärna lager på lager så kan man hellre kasta av sig ett lager eller två under passets gång! 

Anmäla dig här!

Anmäl dig via länken http://bit.ly/2OdRIDY
Vid eventuella funderingar mejla till [email protected]

Vill du hjälpas oss att sprida eventet på sociala medier är vår hashtag #volvostudioxiamready

Vad gör vi och vad är Volvo Studio Bootcamp?

“Umgänge – minst lika viktigt för hälsan som träning”

Våra träningsfrukostar är väldigt uppskattade och vi tror att umgänget efteråt är minst lika viktigt för hälsan som själva träningen.

I AM READY är så mycket mer än bara artiklar på nätet. Vår huvudsysselsättning är att skräddarsy träningspaket år företag. Det här är tredje omgången som vi samarbetar med Volvo Studio som bjuder in till trevligt umgänge under aktiva former i deras härliga urbana lokaler. Volvo Studio vill öppna upp studion som “Kungsträdgårdens vardagsrum” och där du närsomhelst, till exempel mellan möten, kan slå dig ner med en kaffe och jobba en stund vid din dator i deras sköna soffor.
Våra coacher är handplockade och träningen kvalitetssäkrad av I AM READY´s grundare och huvdcoach Mårten Nylén.
Den här säsongens Volvo Studio Bootcamp-pass är 30 minuter långa och samtliga sker utomhus och fokuserar på rörlighet, bålstyrka och funktionell styrka.
Vi är ALLTID supernoga med att ALLA ska kunna vara med och känna sig inkluderade. Efteråt bjuds du på frukost i mysig gemenskap i värmen på Volvo Studio, och vi är övertygade om att umgänget IRL (utanför sociala medier) är idag minst lika viktigt för hälsan som träning!

Den goda och hälsosamma frukosten från K-MÄRKT skapar en god och stark start på dagen i dubbel bemärkelse. Vi rekommenderar dig verkligen att göra ett besök till Volvo Studio och njuta av en lunch- eller fikapaus i de inbjudande lokalerna.

Ur arkivet: Träna längdskidor med PT-Caroline W Söderblom

Kom igång med längsskidåkning som träningsform
Träna längsstyrka inför Tjejvasan
Seedingslopp – ditt bästa träningspass innan skidloppet
Slutspurten inför Tjejvasan – tips på bra längdsträningsövningar

Pssst! Om du vill komma i kontakt med PT-Caroline och få fler bra tips inför skidloppet hittar du henne här Movology.se


LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.