Funktionell styrka – en variation av effektiva övningar för hela kroppen”

Foto. Marcus Järvinen

Premiären av Volvo Studio Bootcamp är ett faktum och efter ett lyckat lanseringsevent med Mårten Nylén ser vi nu fram mot nästa träff då funktionell styrka står på schemat. – Det blir en en variation av effektiva övningar för hela kroppen, hoppas vi ses!”, hälsar PT-Martina Rehn.

Volvo Studio Bootcamp är tillbaka med en helt ny säsong. Våra lunchpass hålls utomhus och fokuserar på kondition, rörlighet, bålstyrka och funktionell styrka. Passen hålls mellan kl. 12.00 och 12.40. Dessutom bjuder vi på lunch och trevligt sällskap efteråt.

Funktionell styrka med PT-Martina Rehn

Hoppas vi ses! Hälsar Martina Rehn, coach för onsdagens pass. Foto. Privat

På onsdag 23 september blir det funktionell styrka med vår inspirerande och proffsiga träningsredaktör PT-Martina Rehn . Det kommer vara fokus på styrka, stabilitet och kondition för att jobba med kroppskontroll under puls. Passet genomförs med din egna kroppsvikt och övningarna delas upp i olika stationer för att kunna anpassas helt efter dina förutsättningar. Naturligtvis kommer Martina anpassa träningsnivån så att ALLA kan hänga med och vi kommer vara noga med att hålla avstånd.
Till och med lunchen intas utomhus om man vill, på Volvo Studios fina terrass. Men naturligtvis kan man välja att äta inomhus om man föredrar det. Vidare har vi handsprit på plats och är måna om att hålla på Folkhälsomyndighetens säkerhetsrestriktioner.

Vi ses 15-30 minuter i 12:00 på Volvo Studio, Jussi Björlings allé 5, T-Kungsträdgården. Garderob finns men den är obevakad så ta gärna med en liten väska eller jacka med fickor att förvara värdesaker i.

OBS! Eventet är kostnadsfritt men du behöver bekräfta din plats genom att mejla till info@iamready.se!

Höstens träningspass

16 september
LÖPASS MED MÅRTEN NYLÉN

23 september
FUNKTIONELL STYRKA

30 september
LÖPPASS

7 oktober
YOGA

21 oktober
LÖPPASS 
4 november
FUNKTIONELL STYRKA & RÖRLIGHET

11 november
LÖPPASS

18 november
FUNKTIONELL STYRKA

25 november
YOGA

2 december
SPECIALPASS MED I AM READY 


LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.