Läsarerbjudande vecka 46: Cirkelträning för kvinnor till prova på-pris

The Workout Plan erbjuder cirkelträning för kvinnor som passar alla åldrar och träningsnivåer. Foto: @saulis.janis

Under hela vecka 46 har du möjlighet att testa vår bloggare Marie Emres roliga och populära cirkelpass till “prova på-pris”, dvs halva priset = 75 kr (OP 150 kr) på Studio Levels, plan 3, Kungsholmsgatan 17 (T-Rådhuset) Det finns dusch och handduk på plats så du slipper ta med dig. Erbjudandet varar hela vecka 46, först till kvarn! Du bokar din plats genom att mejla [email protected]

Läsarerbjudande vecka 46: Cirkelträning för kvinnor till prova på-pris
Marie driver företaget THE WORKOUT PLAN, träning och hållbar helhetshälsa som riktar sig till kvinnor i alla åldrar, från nybörjare till dig som är lite mer träningsvan. Foto: @saulis.janis

Träningen passar alla, oavsett nivå, men speciellt bra för dig som är ny eller kanske haft ett längre uppehåll då grupperna hålls små och ett maxantal på 12 personer. Detta är då Marie vill att alla ska känna sig sedda, trygga, bekväma och att vi kan hålla en härlig gruppkänsla och peppa varandra.

Träningsformen är cirkelträning och det betyder att vi går igenom hela kroppen i form av olika stationer med redskap och/eller kroppsvikt, och därav kan alla hålla sin egen nivå och sitt eget tempo.

*Morgonpassen varar 60 minuter med uppvärmning och stretch. Behöver du gå iväg tidigare och skippa stretchen är det helt ok.

Läsarerbjudande vecka 46: Cirkelträning för kvinnor till prova på-pris
Maries morgonpass är mycket uppskattade av många. Foto: privat

Veckoschema: 

Måndagar kl. 07.00 -08.00 “WAKE UP MONDAY”: Lugnare cirkelpass för att förbereda kroppen på en ny vecka, såväl fysiskt som mentalt.

Tisdagar, lunchpass kl. 11.30 -12.15 “CHALLENGE YOURSELF”: Ett utmanande och högintensivt cirkelträningspass för hela kroppen. Garanterar skratt och endorfiner!

Onsdagar kl. 17.15 – 18.05 “POWER BOX”: Ett box och kampsports inspirerat pass för kvinnor i alla åldrar, där fokus ligger på kondition och träningsglädje. Vi tränar slag och sparkkombinationer med handskar och mittsar. Ett pass där hela kroppen får jobba. Passet är anpassat för nybörjare och inga förkunskaper krävs. Kom ensam eller kom med en vän.

Läsarerbjudande vecka 46: Cirkelträning för kvinnor till prova på-pris
POWER BOX är ett kampsportsinspirerat cirkelträningspass som garanterar svett och skratt under 50 svettiga minuter. Foto: @Saulis.Janis

Fredagar Kl. 07:00 – 08:00 “HAPPY HEALTHY HOUR”. Ett peppande och svettigt cirkelträningspass som erbjuder AW-känsla.. fast på morgonen innan jobb.. och utan alkohol. Ett skönt sätt att avsluta veckan på och inleda helgen med massor av positiv energi.

Läsarerbjudande vecka 46: Cirkelträning för kvinnor till prova på-pris
AW-konceptet HEALTHY HAPPY HOUR är en peppig svettfest med träning för hela kroppen till motiverande musik.

Läs även kom igång med träning hemma 

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.