Löpass på schemat – få tips på enkel löpteknik

Foto. Marcus Järvinen

Volvo Studio Bootcamp – för oss är viktigt att alla som kommer på träningsluncherna ska känna sig välkomna och kunna hänga med i tempot, oavsett tidigare träningsvana. På onsdag 30 september instruerar löpcoachen Antonia Axegren i enkel löpteknik och löpstyrka.

Volvo Studio Bootcamp är tillbaka med en helt ny säsong. Våra lunchpass hålls utomhus och fokuserar på kondition, rörlighet, bålstyrka och funktionell styrka. Passen hålls mellan kl. 12.00 och 12.40. Dessutom bjuder vi på lunch och trevligt sällskap efteråt.

Löpteknik och löpstyrka med Antonia Axegren

Säsongens tredje träningstillfälle onsdagen 30 september är utmärkt med “LÖPPASS” på schemat. Vad innebär det? Så här förklarar löpcoachen Antonia Axegren som håller i lunchlöpningen.
– Vid detta löppass kommer du få tips på enklare löpteknik och löpstyrka. Du kommer till exempel få tips på hur en metronom (läs: en “takthållare”) kan bidra till ett mer aktivt löpsteg och vilka övningar som stärker dina underben. Passet är upplagt för att passa alla nivåer, oavsett individuella förutsättningar eller tidigare löpbakgrund.

O.S.A. Vill du och ditt “crew” vara med? Välkomna! Det är gratis att vara med och anmälan sker till info@iamready.se eller via vår samarbetspartner BRUCE (Få medlemserbjudandet i medlemsbrevet, se info nedan!)

Tid. Kl 12:00-12:40 (kom gärna 15 minuter innan)
Plats. Volvo Studio, Jussi Björlings allé 5, T-Kungsträdgården

I AM READY i samarbete med BRUCE

– Träna på dina villkor!

Vi har inlett ett projektsamarbete med träningsappen BRUCE som erbjuder över 500 träningsstudios och gym i ett medlemskap. Bruce erbjuder i dagsläget 3 olika nivåer på medlemskap – Base, Black och Epic.
I medlemsbrevet som vi skickar ut i eftermiddag kommer du få 50% i medlemsrabatt första månaden på Bruce medlemskapsnivårena Base och Black. Otroligt förmånligt tycker vi, så om du inte redan skrivit upp dig på vårat medlemsbrev tycker vi att du ska göra det genast!

Volvo Studio Bootcamp 2020: Höstens träningsschema

Foto. Marcus Järvinen
16 september
LÖPASS MED MÅRTEN NYLÉN

23 september
FUNKTIONELL STYRKA

30 september
LÖPPASS

7 oktober
YOGA

21 oktober
LÖPPASS 
4 november
FUNKTIONELL STYRKA & RÖRLIGHET

11 november
LÖPPASS

18 november
FUNKTIONELL STYRKA

25 november
YOGA

2 december
SPECIALPASS MED I AM READY 

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.