Nystart av Volvo Studio Bootcamp – träna gratis med stjärntränaren Mårten Nylén!

Nu är det äntligen januari och slut på julledigheten. Och på torsdag 9/1 kl. 08:00 kör vi igång igen med Volvo Studio Bootcamp och coach för dagen är ingen mindre än tv-tränaren och stjärnornas gymfavorit Mårten Nylén!

 
Mårten Nylén kommer bjuda på ett 40 min smart och kul UTOMHUSPASS med endast kroppen som redskap. Vi använder det vi har och skapar ett svettig och rolig stund tillsammans, innehållande styrka, puls, rörlighet och balans. Alla kan delta på detta pass oavsett tidigare träningsvana och nivå. OBS! Klä dig efter vädret.

 

Vi tränar utomhus men efter träningspasset äter vi frukost tillsammans i Volvo Studios trivsamma miljö och sköna soffor.
Träningsfrukosten är gratis men du behöver anmäla dig via anmälningslänken och vi uppskattar om du meddelar vid eventuellt förhinder.
https://clients.cetrez.com/volvocars/rsvp/bootcamp161

 

Missa heller inte chansen att vinna två stycken startplatser till Vasaloppet 2020 vid detta träningstillfälle!

Adress. Volvo Studio, Jussi Björlings allé 5, T-Kungsträdgården

Mer om Mårten Nylén www.martennylen.com

Smygstarta träningen hemma

Träning behöver varken ta lång tid eller kräva utrustning förutsatt att du tränar smart. Att träna smart innebär att anpassa träningen och övningarna efter dig själv och din träningsnivå. Här har Mårten Nylén gjort ett helkroppspass som inte behöver ta mer än 9 minuter om du är effektiv.

Kom igång med Mårtens smarta träningsprogram utan redskap

Den goda och hälsosamma frukosten från K-MÄRKT är gillad av alla.

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.