TÄVLING: Vinn 8 veckors PT-online!

Vem vill inte må bra och komma i form? Nu har du chansen att tävla om 8 veckors PT-online med I am Ready´s duktiga träningsredaktör och Lic. PT Martina Rehn, som har lång erfarenhet av att hjälpa sina klienter att nå sina individuella mål som att gå ner i vikt, bli starkare eller snabbare.

Vinn 8 veckor PT Online med Lic. PT Martina Rehn

Så här gör du för att vinna:

1.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, vinnaren meddelas där!

2.Följ oss @iamready.se på Instagram och såklart även PT @martinanatalie Tävlingen utförs på vårt instagramkonto @iamready.se. Där ska du kort motivera varför just du är värd att vinna.

3.Vinnarbrevet “den stora träningsguiden” mejlas ut på tisdag 9 juni (vinnaren bekräftas där) och tävlingen pågår fram tills på måndag. Lycka till!

Det här vinner du

8 veckor Online Coachning innehåller följande :

✔️Kostrekommendation, inköpslista och kostinformation! Enkel information om varför vissa livsmedel är bättre val än andra, och tips på hur du kan tänka när du planerar dina måltider! Jag bifogar exempel på måltider och du lär dig under veckorna att pussla ihop din egen kost med hjälp av en app.

✔️Regelbunden uppföljning varje vecka där vi återkopplar kring dina mål. Vi följer även upp med mått, vikt och formbilder för att se utveckligen.

✔️Träningsschema anpassat efter dina mål som uppdateras halvvägs. Till varje övning bifogas en film så att du enkelt kan se hur övningen utförs och alla träningspass finns tillgängliga i en app på telefonen. 

✔️Skicka in träningsvideos på övningar för att gå igenom tekniktips.

✔️Du väljer själv om passet ska vara anpassat för gym eller hemmaträning.

✔️Motivation och hjälp på vägen! Jag finns alltid tillgänglig över mail för frågor och funderingar!

När Martina Rehn inte skirver artiklar för oss eller medverkar på något av våra träningsevent jobbar hon som personlig tränare i Tidaholm. För att göra sig mer tillgänglig för våra läsare erbjuder hon nu PT-online under sommaren … Och har du tur kan du vinna coaching utan kostnad under 8 veckor…


Mer träning med Martina Träna hemma-enkelt och effektivt

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.