Vinn en konsultation med Mårten Nylén!

Tävla om böcker och konsultation med Mårten Nylén på @iamready.se

Under påskveckan pågår en tävling på vårt instagramkonto där du kan vinna en konsultation med Mårten Nylén. – Just nu är det väldigt många som verkar tycka det är svårt att hitta bra sätt att röra på sig. Jag vill uppmuntra till de enkla sätten och tror det är viktigare nu än någonsin att vi sköter om vår hälsa, säger hälsoinspiratören Mårten Nylén om träningsutmaningen som han gör i en 4 veckorsserie på sin egen Instagram och kallar för ”fantastiska fyran”, bara för att den är så fantastiskt enkel att göra – 4 övningar, fyra varv medans du räknar till 10 på varje övning.

– Det känns som om många har uppskattat det här initiativet och det är kul att folk både delar och tar åt sig inspirationen, säger Mårten.

Vi har valt att den här veckan lyfta ”fantastiska fyran” som en träningsutmaning på I AM READY´s instagramkonto (@iamready.se) för att inspirera till en mer aktiv påsk.

Vi har 3 priser i vinstpotten som är 3 böcker (Resultat, balans och lite Magi) och varav i en där det gömmer sig en 45 minuter konsultation med Mårten över skärmen.

Du kanske även gillar Träna smart och effektivt på 9 minuter med Mårten Nylén

Gör så här för att tävla:

  1. Följ oss på @iamready.se och tagga 3 personer i kommentarsfältet som du tror skulle behöva lite extra träningsinspiration i påsk.
  2. Reposta Mårtens video och tagga oss eller spela in din egen ”fantastiska fyran” och tagga oss i den.
  3. Signa upp till vårt nyhetsbrev på Iamready.se då vinnarna kommer meddelas i utskicket i slutet av april.

Lycka till & Glad påsk! /Önskar vi på redaktionen

Mer träning med Mårten Inte tillgång till gym? Här får du Mårtens smarta träningsprogram (utan redskap)

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.