VOLVO STUDIO BOOTCAMP| Nu tar vi siktet på Vasaloppet!

Välkommen på Volvo Studio Bootcamp onsdag 5 februari! Alla kan delta på detta pass oavsett tidigare träningsvana och nivå. OBS! Klä dig efter väderleken och glöm inte handskar/vantar (om vi gör övningar med händerna i backen). Fotocred. Marcus Järvinen

Nu är det inte långt kvar till Vasaloppet! Även om snön lyser med sin frånvaro i Stockholm tränar vi med siktet inställt på skidsäsongen och Vasaloppet (och andra skidlopp). På onsdag 5 februari är det återigen dags för VOLVO STUDIO BOOTCAMP (VSB) och ett svettigt och roligt utomhuspass för att äta frukost i skön inomhusmiljö tillsammans efteråt.

Cirkelträning med Sebastian Nykvist

Undet veckan som var tävlade Volvo Studio ut två gratis startplatser till Vasaloppet (till vilket anmälan för övrigt är stängd) på deras Instagram (@volvostudiostockholm).
Som du säkert vet är det viktigt att inför ett långlopp som Vasaloppet stärka kroppen och träna allsidigt (inte bara kondition). Därför har I AM READY´s coacher skräddarsytt träningsupplägg som både ska vara roliga, enkla att utföra (oavsett tidigare träningsvana eller nivå) och uppbyggande inför Vasaloppet. Så här beskriver Sebbe sitt pass med egna ord: “Du kan förvänta dig ett svettigt pass som kommer utmana dig både fysiskt som mentalt. Genom ett varierat och roligt Sebbe-upplägg kommer vi träna igenom hela kroppen och ringa in både styrka, koordination, snabbhet och spänst. Alla kan delta på detta pass oavsett tidigare träningsvana och nivå. OBS! Klä dig efter väderleken och glöm inte handskar/vantar (om vi gör övningar med händerna i backen).

Lästips! Styrketräning inför skidsäsongen – 5 övningar på 20 minuter

Anmälan:

VOLVO STUDIO BOOTCAMP är GRATIS men du behöver anmäla dig och ditt sällskap via LÄNKEN eller mejla till studiostockholm@volvocars.com

FYI. Vi har även ett Facebookevent, det får du mer än gärna dela till dina vänner om du vill 🙂
https://www.facebook.com/events/185937922519310/?active_tab=about

Adress. Volvo Studio, Jussi Björlings allé 5, T-Kungsträdgården
#VOLVOSTUDIOXIAMREADY

Njut av god frukost från K-MÄRKT och trevligt sällskap!

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.