VOLVO STUDIO TRAINING DAY – välkommen på höstens roligaste träningsevent!

Välkommen till Volvo Studio Training Day tillsammans med inbjudna gäster. Under fyra timmar kommer vi att bjuda på inspirerande föreläsningar, varierande träningspass och en lättare lunch. Gör dig redo och få en bra start på helgen!

Vi älskar när vi får chansen att träffa våra läsare och inspirera i verkliga livet. Vi tror nämligen att det är viktigare än någonsin i dag att verkligen mötas på riktigt och inte bara kommunicera på nätet. Därför är vi glada över möjligheten som vi får genom samarbetet med Volvo Studio att bjuda in våra läsare till en härlig (och gratis) inspirationsboost 9 november – Volvo Studio Training Day!

Volvo Studio Training Day

Volvo Studio Training Day får du under fyra timmar ta del av inspirerande föreläsningar, varierande träningspass och vi bjuder även på frukost och en lättare lunch. För att ge våra deltagare den bästa möjliga träningsupplevelsen har vi valt att mixa olika träningsformer som ni får testa på. Vi hoppas att det här ska bli den perfekta avrundningen på veckan och en flygande start på helgen!

Programmet på plats:

09.00 Insläpp
09.30 Mårten Nylén och Volvo Studio hälsar alla välkomna
09.40 Inspirationsföreläsning med Vasaloppscoachen-
Catarina Henriksson
10.15 Träningspass med Catarina Henriksson
10.50 Zumba med Jorge Mix
11.20 Lunch
11.35 Inspirationsföreläsning med Mårten Nylén
12.30 Yoga med Fanny Elgstrand
13.05 Smart Träning med Mårten Nylén
13.40 Avslutning

Info:

NÄR:

Lördag 9 november kl. 09 – ca 13.30

VAR:

Volvo Studio 
Jussi Björlings Allé, Kungsträdgården

OSA:

Mejla till [email protected] senast torsdag 7 november. FYI. träningseventet har ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller – men fler kommer ha möjlighet att få lyssna på Mårtens lunchföreläsning. Men då bekostar man lunchen ur egen ficka.

Dagens inspiratörer

I AM READY`s grundare Mårten Nylén kommer bjuda på både lunchföreläsning och hans konceptpass “Smart träning”.
Kom och inspireras i din längdskidträning av Vasaloppscoachen Catarina Henriksson som ger dig tipsen för att komma förberedd till en start i Vasaloppet eller övrigt skidlopp.
Jorge Mix är en av Europas mest populära Zumbainstruktörer och hans latinamerikanska ursprung gör hans Zumba® autentisk och unik. Den här klassen är en resa genom de latinamerikanska rytmerna som du sent glömmer. Den enkla och fantastiskt roliga koreografin i kombination med Jorges pedagogiska förmåga gör att alla kan vara med. Du tränar hårt samtidigt som du ger kroppen en hög dos av rörelseglädje och energi. Join The Party!
I AM READY´s wellnessredaktör Fanny Elgstrand kommer bjuda på en fysisk yoga som skapar energi och kraft. Välkommen till den här flödande yogaklassen för att koppla ihop andetaget med din fysiska kropp, mjuka upp, stärka och öka din rörlighet.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Din kommentar
Ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.