Väggdekoration

väggdekoration

Genom att hänga upp saker på väggarna kan du komplettera din övriga inredning, eller skapa kontraster och skapa ett djup. Väggdekoration passar för alla rum: barnrum, sovrum, vardagsrum och kök. Med hjälp av enkla medel kan du uppdatera ditt hem genom att sätta upp saker på väggen. Det finns många typer av tavlor, affischer och andra föremål du kan hänga upp som gör ditt hem mer unikt och gemytligt. Vi går igenom allt du behöver tänka på när du uppdaterar din väggdekor.

Speglar som väggdekoration

En spegel kan göra underverk för ett rum eftersom den gör att rummet upplevs större, samtidigt som den reflekterar omgivningen. Den fångar upp ljus skuggor och rörelse samtidigt som den ger rummet en rymd. Lek med former och satsa på en spegel du gillar med eller utan ram. Vill du skapa effekter kan du kombinera flera olika former och storlekar och skapa en spegelvägg genom att placera speglarna tillsammans i olika formationer. En annan fördel med en spegel är att du får en snabb överblick över hur din outfit ser ut vilket gör att en spegel i hallen är ett måste.

Väggdekor barn

Inred barnrummet genom att sätta upp en personlig affisch som betyder något för dig. Ett tips på en unik poster är en ultraljudstavla. My Family Poster har ett enkelt verktyg på sin hemsida där du laddar upp ultraljudsbilden. Många vet inte att det lilla fotot man får utskrivet på rutinultraljudet bleknar med tiden. Genom att skapa en ultraljudsposter förevigar du det allra första fotot på ditt barn. Det är fint att komma ihåg den stunden då allt kändes mer verkligt, att det verkligen fanns någon i magen. Det är också roligt att han en unik poster som visar ditt egna barn. Du kan också lägga till en personlig text eller ett citat. Bakgrunden går att få i fyra olika färger.

väggdekoration
Ultraljudsposter från My Family Poster

Väggdekor arbetsrum

Ett annat tips på personlig väggkonst är företaget My Stock Poster som gör konst av aktiekurser. Det går att välja mellan över 170 000 olika aktier så om du har en favoritaktie finns den troligtvis med. Efter att du har valt aktie väljer du tidsperiod och sedan kan du leka runt med de olika designerna som finns. En aktiekurs kan ju likna ett landskap och detta är något My Stock Poster tagit fasta på genom att lägga till himmel och måne. Gillar du den minimalistiska stilen finns det också designer som passar. Företaget säljer även aktie-tröjor. Vi tycker dessa affischer passar mycket bra som väggdekor i ett arbetsrum. De går dessutom att kombinera tillsammans i form av en tavelvägg.

Aktieposters från My Stock Poster

Väggdekor för sovrummet

För att skapa ett lugn i sovrummet rekommenderas stillsamma toner. Välj ut motiv med naturnära färger och dova paletter för att skapa en så trivsam atmosfär som möjligt. Plocka gärna upp färgerna i övrig inredning så att du skapar en röd tråd.

Inred träningsrummet

Har du ett hemmagym hemma hos dig? Vad passar bättre än att inreda med peppande citat på väggarna som tar din träning till en ny nivå?

Väggdekor för alla stilar

Idag finns det ett oerhört stort utbud att fylla dina väggar med personliga föremål. De skapar en personlig stil och kan lyfta din inredning till en högre nivå. Var inte rädd att blanda olika föremål med varierande storlek och former för att skapa en större dynamik. Prova dig fram. Fördelen är att det relativt enkelt går att byta väggdekoration om det inte känns rätt från början.

Lämna en kommentar